Hvad mine klienter siger.

Posturologien har reddet min hverdag … En arbejdsskade ødelagde 3 af mine ryghvirvler. Selv efter 2 gange operation havde jeg stadig smerter. Jeg havde prøvet meget forskelligt – også Akupunktur og Fysioterapi gennem længere tid. Men det var først efter mødet med Liselotte og hendes Posturologi, at jeg begyndte at slappe af i kroppen. Mine rygsmerter blev kraftigt reduceret og min smertestillende medicin blev trappet ned med 50%.

René har som klient hos Aku-Fysio KLinik udtalt sig positivt om hendes behandling.

Jeg var indstillet til at få et nyt knæ, da der ikke var mere brusk, og nerverne gned mod hinanden i det gamle knæ. Jeg ønskede ikke operation og kontaktede Liselotte Buch. Efter 2 laser-behandlinger kunne jeg tydelig mærke en forbedring. Og efter flere behandlinger er hævelsen faldet i knæet. Jeg kan bukke mig efter ukrudt i haven, gå almindeligt på trappen, sove uden smerter og gå ture med min hund. Tak fordi jeg har fået livet tilbage.

Lydia har som klient hos Aku-Fysio KLinik udtalt sig positivt om hendes behandling.

Jeg har længe ikke haft det godt. Var enorm træt, nul energi og havde også ondt i venstre overarm og skulder både nat og dag. Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger, som intet har hjulpet. Bliver dog diagnosticeret med diabetes 2 i marts 2016 og bliver medicineret. Det hjælper noget på energi-niveauet. Søger dog hjælp hos Liselotte i sommeren 2016, da skulderne er meget skidt. Hun behandler mig med massage, akupunktur og magneter. I løbet af ca. 3 måneder var jeg smertefri i arme/skuldre. Liselotte behandler også på min diabetes, hvilke giver mig mere energi og en bedre dagligdag.

Jeg begyndte for 3-4 år siden at løbe et par gange om ugen, men efter et stykke tid fik jeg ondt på ydersiden af højre knæ, hvilket gjorde løb umuligt. Og samtidig havde jeg gennem længere tid haft ondt i nakken og spændingshovedpine. Jeg besøgte Liselotte og fik hjælp til begge udfordringer. Jeg fik både Posturologiske såler og Magnet, som jeg bruger dagligt. Begge dele hjælper mig, og jeg har idag ingen af udfordringerne tilbage.

Lars har som klient hos Aku-Fysio KLinik udtalt sig positivt om hendes behandling.

Jeg lider af tørre øjne og problemer med at læse. Allerede efter en halv times læsning svier mine øjnene, så jeg ikke kan se bogstaverne. Øjenlægen havde sagt: “….at det er der mange ældre der får, især kvinder…….” Nu har jeg prøvet med akupunktur. Og allerede efter 5 gange begyndte jeg at mærke en væsentlig bedring. Nu kan jeg læse over længere tid og mærker også en bedring, når jeg ser fjernsyn.

Inge har som klient hos Aku-Fysio KLinik udtalt sig positivt om hendes behandling.

Det startede med at jeg i 2009 blev opereret i foden for at stabilisere pga slid. Jeg har konstante smerter og haft det i mange år. Man tilbød mig en ny operation for nylig, men jeg ville forsøge med laser først. Det er en god smertestillende effekt og giver mig mere bevægelighed i anklen. En operation er ikke nødvendig lige nu – og jeg håber operationen kan skubbes lang frem i tiden, ved at få laser.

Lilli har som klient hos Aku-Fysio KLinik udtalt sig positivt om hendes behandling.

Jeg bor i Sorø, som er omgivet af meget smuk natur. Jeg holder af at gå lange ture her, men de sidste par år, har jeg haft problemer med højre ben og hofte. Hvert skridt gør ondt. Behandling med Magneter, Akupunktur og Massage hjælper mig godt.

Anette har som klient hos Aku-Fysio KLinik udtalt sig positivt om hendes behandling.

Jeg har prøvet ALT andet – fra healing til kiropraktor … og intet andet har virket så godt eller så længe som Posturologi.

Michael har som klient hos Aku-Fysio KLinik udtalt sig positivt om hendes behandling.

Jeg har haft svært ved at læse og fik hovedpine under prøver i skolen. Nu bruger jeg af og til en magnet på kinden. Det har hjulpet mig med bedre koncentration og nu er jeg heller ikke så træt som før. Jeg går også med ganebøjle som spænder i mine kæber, men det hjælper når jeg har magneten på.

Alexandrine har som klient hos Aku-Fysio KLinik udtalt sig positivt om hendes behandling.

Har i mange år døjet med smerter i fødderne pga nedsunket forfod og har derfor prøvet mange forskellige ting… Hos Liselotte fik jeg nogle effektive øvelser samt et nyt indlæg (posturologisk såler), der til forskel for tidligere traditionelle behandlinger, har haft en stor effekt.

Mit korsbånd røg på en skiferie – og jeg skulle opereres når jeg kom hjem. Knæet var meget hævet og skulle helst være faldet til ro inden operationen. Jeg fik noget laserbehandling hos Liselotte, som fik hævelsen til at falde med det samme og smerterne fortog sig. Laserbehandlingen hjalp mig med at holde hævelsen og smerterne nede, så jeg kunne træne den omkringliggende muskulatur op inden operationen.

Dorthe har som klient hos Aku-Fysio KLinik udtalt sig positivt om hendes behandling.

Jeg startede hos Liselotte tilbage i 2011 med lyskesmerter pga fibersprængning. Jeg fik nåle i øret – “posturologisk behandling” – kalder Liselotte det, samt nåle med strøm omkring lyske og lår. Jeg har intet mærket til det siden.
I 2014 faldt jeg 2 meter ned fra en stige og landede på hælene. Jeg fik voldsomme smerter i lænd og hofte, som om en kniv blev boret ind og det trak ned i låret. Først var jeg hos en fysioterapeut via min arbejds-sundhedsordning, hvor jeg blev anvist nogle øvelser. Det hjalp slet ikke, så jeg valgte at køre ned til Liselotte i Nykøbing, hvor jeg jo før havde haft så god effekt på lysken. Liselotte gav mig igen “posturologisk behandling” med nåle i ørene og nåle med strøm på området samt massage. Hun sagde, det var arvævet efter faldet, som er årsag til de tilbagevendende smerter. Der er ingen problemer når jeg går derfra, strømmen gør det bedre og bedre og nu går der længere og længere mellem mine besøg.